Τμήματα

Οι παιδικοί σταθμοί της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ περιλαμβάνουν τμήματα, ανάλογα με την ηλικία των μικρών μας φιλοξενούμενων:

  • ΤΜΗΜΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
    (ηλικία 18 μηνών – έως 2 ½ ετών. Λειτουργεί μόνο στον σταθμό της Εθνικής Αμύνης
tmimata01 tmimata02

Σε έναν άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο, ιδιαίτερα ευχάριστο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ευαίσθητης βρεφικής ηλικίας, οι έμπειρες βρεφοκόμοι μας αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα, αγάπη και ιδιαίτερη στοργή τη φροντίδα των μικρών σας αγγέλων και την συναισθηματική υποστήριξη του αποχωρισμού από το σπίτι και της προσαρμογής στον σταθμό. Από 18 μηνών και δίχως την ανάγκη να έχει καθαρίσει από πάμπερ, οι παιδαγωγοί του σταθμού μας είναι πρόθυμες να φροντίσουν και να εξασφαλίσουν τη δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων.

Το Φεβρουάριο με Μάρτιο, αναλόγως της προσέλευσης, ξεκινάει καινούργιο τμήμα προσαρμογής που δέχεται παιδιά ηλικίας 18 μηνών έως 2 ετών.

 

  • ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ
    (ηλικία 2 ½ έως 3 ½. Το τμήμα μικρών προνηπίων λειτουργεί και στις δυο εγκαταστάσεις μας : Εθνικής Αμύνης 17, και στους Νέους Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού )
dsc6051 dsc6123

Μέσα από ιδιαίτερα ευχάριστες και παιγνιώδεις δραστηριότητες τα παιδιά αποκτούν νέες γνώσεις και εμπειρίες, ενώ ταυτόχρονα κοινωνικοποιούνται και γνωρίζουν το έμμεσο και άμεσο περιβάλλον τους.

 

  • ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ
    (ηλικία 3 ½ έως 4 ½. Το τμήμα προνηπίων λειτουργεί και στις δυο εγκαταστάσεις μας : Εθνικής Αμύνης 17 και στους Νέους Επιβάτες, Δήμος Θερμαϊκού )

Τα παιδιά μέσα σ’ ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον εξερευνούν με τις αισθήσεις, δημιουργούν ιδέες και δομούν τη γνώση. Μέσα από κατάλληλα παιδαγωγικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στην ηλικία των παιδιών, φροντίζουμε για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών δίνοντας έμφαση στην ενεργητική και βιωματική μάθηση.

dsc6133 dsc6137 dsc6145

Μέριμνα Παιδιού

bottom