Παροχές

Η «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ» παρακολουθώντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο από 07:00 έως 16:30, Δευτέρα με Παρασκευή και από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούλιο. Παραμένει κλειστή μόνο τις επίσημες αργίες.

Στο σταθμό της Εθν. Αμύνης λειτουργεί τμήμα απογευματινής δημιουργικής απασχόλησης από 13:15 έως 18:00 σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιγνίδι, με διάφορες γωνίες παιγνιδιού, όπου τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Τραπεζαρία Αίθουσα απογευματινής δημιουργικής απασχόλησης  

Επίσης τον μήνα Αύγουστο από 16/8 έως 31/8 λειτουργεί τμήμα πρωινής δημιουργικής απασχόλησης, όπου τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα, μια εναλλακτική λύση για τους γονείς που εργάζονται το καλοκαίρι.

Όλοι οι σταθμοί διαθέτουν καλαίσθητες αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες ύπνου, χώρους παιχνιδιού – αθλοπαιδιών και λειτουργικούς χώρους εστίασης και υγιεινής.

Το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό των σταθμών είναι προσεκτικά επιλεγμένο και περιβάλλει με αγάπη και στοργή τα παιδιά φροντίζοντας να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες τους.

Ιατρική Φροντίδα Όταν τρώμε δεν μιλάμε Σσσ.. κοιμώμαστε

Ειδικός Παιδίατρος παρακολουθεί προληπτικά τα παιδιά σε εβδομαδιαία βάση στα σύγχρονα ιατρεία των σταθμών μας.

Συμβουλευτική ομάδα παιδοψυχιάτρων είναι στην διάθεση των γονέων και των παιδιών.

Οι γονείς ενημερώνονται για τις δραστηριότητες από το μηνιαίο πρόγραμμα, το φυλλάδιο εβδομαδιαίων δραστηριοτήτων και την «ημέρα γονέων» όπου τους παρέχεται η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις παιδαγωγούς και να συζητήσουν για την πρόοδο των παιδιών τους και συνεργάζονται για θέματα που αφορούν το παιδί τους.

Οργανώνονται σχολικές γιορτές στα πλαίσια των Εθνικών και Θρησκευτικών εορτών και αποχαιρετιστήρια γιορτή στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Χορός Καρναβαλιού Γιορτή 25ης Μαρτίου Γιορτή Χριστουγέννων
Γιορτή Πρωτοχρονιάς Καλοκαιρινή Γιορτή Καλοκαιρινή Γιορτή


bottom